Bokning och betalning

Tidsbokning

Vi ber att du visar respekt för våra terapeuter och hänsyn till övriga kunder. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna en kvart innan så att du hinner varva ner. 

Avbokning

Får du förhinder ber vi att du avbokar din tid senast kl.12.00 vardagen före. I annat fall debiterar terapeuten dig för uteblivet besök. Avbokningar inom 24 timmar från utsatt tid debiteras fullt pris.

Avbokning sker via våra telefon eller via salongens e-post.

Betalning / presentkort

Du kan betala kontant eller med kort och vi tar emot de flesta kreditkort. På salongen säljer vi presentkort på valfritt belopp. Vänligen observera att presentkorten gäller i 1 år och att de inte kan förlängas eller bytas mot varor. 

Ditt hälsotillstånd

Är du allergisk, äter du medicin, är du gravid? Det är viktigt att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning så att vi kan ge dig en skön behandling som passar just dig.  

Av hänsyn till våra allergiker är det inte till¨åtet att ha parfym på sig eller att ta med husdjur till salongen. 

Kontraindikationer

För varje behandling upprättas ett kundkort där man går igenom eventuella kontraindikationer. Vänligen observera att terapeuten har rätt att avbryta behandlingen om en kontraindikation framgår.    
 

 

Dela på...