Medical Nose Piercing - Näshåltagning

En metod för säkrare näshåltagning Sterila, inkapslade engångskassetter, som innehåller ett näshåltagnings-smycke, gör näshåltagningen både enklare och mer hygienisk.

Specialdesignade smycken för håltagning

Våra vackra smycken för näshåltagning är tillverkade av ren medicinsk titan. Näshåltagningssmyckena finns i Natural Titanium, Golden Titanium och Silver Titanium, med eller utan Swarovski kristaller. De delar av smyckena som är i kontakt med näsan är av det rena medicinska titanet. Den del som syns utanpå näsan är förgylld med 18K guld eller ädelemetallen rodium, som ser ut som silver. Vid näshåltagning används inget lås. Det är istället nässmyckets olivformade spets som skall hjälpa till att hålla smycket på plats under läkningstiden.

Rengöring av det nytagna hålet

Rengöring av piercingen skall ske två gånger om dagen. Använd flytande tvål och rent rinnande vatten en gång om dagen, t ex i samband med dusch. Skölj därefter rikligt med rinnande vatten och torka med kleenex eller tops.
Kompletterande rengöring sker lämpligen med Blomdahl Nose & Navel Care rengöringsservetter.  Blomdahl Nose & Navel Care rengöringsservetter finns att köpa där du tar hål.

 

Dela på...