För honom

Ansiktsbehandling 75 min. Pris 725:-

Radiance Revealing Treatment

Energigivande och renande behandling som ger nytt liv till trött hud. Rekommenderas även för fet och blandhud för att få en klarare hudton med matt yta.

Anti-Ageing Treatment 

Mjukgörande anti-age-behandling för torr eller mogen hud. Förnyar, boostar, ger fukt och nytt liv till trött hud.

 

Kroppsbehandlingar

Mineral Treatment for men 90 min. Pris 850:-

Energivande behandling. Inleds med välkomstmassage följt av saltpeeling, avslappnande massage samt en energigivande kroppsmask. Avslutas med en dusch och en skön kroppscreme.

Slimming Treatment for men 60 min. Pris 650:-

Lokal behandling med uppstramande och skulpterande verkan. Inleds med välkomstmassage följt av saltpeeling och skön avslappnande massage. Kroppsmasken verkar elasticitetsökande och lyfts av efter verkningstiden.

Relaxing Treatment for men 90 min. Pris 850:-

Avstressande och lugnande behandling som omsluter kroppen med lindrande värme. Inleds med välkomstmassage följt av saltpeeling, dusch och avslappnande massage. Du blir inlindad i en underbar, självvärmande mask som ger maximal avslappning.

 

Pedikyr / Fotvård

Mini Pedikyr 40 min. Pris 395 :-

En lättare form av fotvård. Vi börjar med ett varmt fotbad följt av arbete på nagelband samt naglar. Sedan sker en lätt filning av hälar samt en underbar fotmassage.

Pedikyr Classic 60 min. Pris 595 :-

Rekommenderas till alla speciellt nya kunder eller män. Avstressande fotbad, bortagning av förhårdnader, manuellt arbete på sprickor, liktornar och nageltrång. Vi filar, klipper, rensar. Avslutas med en skön fotmassage.

Klassisk Manikyr för män 60min. Pris 490:-

Naglar och nagelband behandlas, du får renande handbad och individuellt anpassade vårdande produkter samt avslutande handmassage.

 

Dela på...