Piercing

Öron - Vi kan dubbelhåltagning !

Hål i båda öronen samtidigt.

Medical Ear Piercing  Pris 120:-/hål

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – öronhåltagning på ett säkrare sätt.

Medical Navel Piercing  Pris 595:-

Navelpiercing är ett medicinskt ingrepp och därmed förknippat med vissa risker. Därför är kraven stora på att navelpiercing verkligen utförs på ett aseptiskt och säkert sätt, samt att du som kund får rätt information. Det är med denna utgångspunkt vi har utvecklat Blomdahl Medical Navel Piercing - utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Äntligen finns en produkt som gör navelpiercingen enkel, hygienisk och skonsam. 

En metod för säkrare näshåltagning  Pris 295:-

Sterila, inkapslade engångskassetter, som innehåller ett näshåltagnings-smycke, gör näshåltagningen både enklare och mer hygienisk.

Specialdesignade smycken för håltagning

Våra vackra smycken för håltagning är tillverkade av ren medicinsk titan. Håltagningssmyckena finns i Natural Titanium, Golden Titanium, Silver Titanium och Medical Plast med eller utan Swarovski kristaller. De delar av smyckena som är i kontakt med huden är av det rena medicinska titanet eller medical plastet. Den del som syns utanpå huden är förgylld med 18K guld eller ädelemetallen rodium, som ser ut som silver. Vid näshåltagning används inget lås. Det är istället nässmyckets olivformade spets som skall hjälpa till att hålla smycket på plats under läkningstiden.

Under det första året är det extra viktigt att bära hudvänliga smycken. Optimal SkinCare erbjuder många vackra  och hudvänliga smycken från Blomdahl Caring Jewellery.

Dela på...